Hulladék szállítás

Hulladék szállítás

  • kommunális hulladék, szemét
  • kerti hulladék
  • föld, kavics
  • egyéb lomtalanítás

szemétszállításhoz 3, 4, 6, 8 illetve 10 m3-es nyitott és lehajtható ajtajú konténereket alkalmazunk, nagyobb építési munkák esetén 25-30 m3-es konténereket is tudunk biztosítani szükség esetén.

Lassan közeleg a tavasz, az emberek elkezdik a ház-lakás körüli tennivalókat, elpakolják az idényholmikat. Jön a nagytakarítás, a tavaszi megújulás, ám ekkor szembesül az ember azzal, mennyi feleslegesen felhalmozott kacat van a lakásában, padlásán, pincéjében vagy a kertjében. Ilyenkor érdemes hozzánk fordulni! Béreljen egy igényeinek megfelelő méretű konténert, és tisztítsa meg életterét a feleslegessé vált holmiktól!

Régen őrzött lim-lomok, használhatatlan bútorok, a kert végében tárolt „majd jó lesz még valamire” építési anyagok: ezek mind az Ön életteréből vonják el a helyet. Pakolja és nézze át otthonát, dobja ki a felesleges szemetet! Ha közben egy kisebb lakásfelújítás is kezdetét veszi, a megrendelt konténer erre is a rendelkezésére fog állni, hiszen sitt és szemétszállítást, valamint építési törmelék vagy kerti tereprendezés után maradt hordalékok elszállítását vállaljuk!

Ha Önnek nincs kedve kivárni az évi egyszeri lomtalanítási akciót, válasszon minket! Budapest egész területén rendelkezésére állunk, bármelyik kerületbe is kíván konténert bérelni!

 

Gyors kiszállítás

 

Precíz munkavégzés

 

Korrekt Árak